fedora30 Napisano Maj 26, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2012 witam Mam pytanie jak dodawac repozytoria w fedorze 17 ? Moje pytanie wzielo sie z tad ze dlugo nie korzystalem z fedory i teraz znowu bede korzystal i przez ten czas wszystko wylecialo mi z glowy pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 26, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2012 Skoro piszesz "Zainteresowania: wszystko co zwiazane z linuxem", to powinienes juz wiedziec, ze najpierw zadajemy pytania w Googlach a dopiero potem na forum. → http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik (to nic, ze dla F16 - pewne rzeczy sie nie zmieniaja) oraz inne artykuly na wiki.fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fedora30 Napisano Maj 26, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2012 Wiem ,juz z przyzwyczajenia tak napisalem sorry i dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi