Bartq Napisano Czerwiec 2, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witam wszystkich. Dziś zainstalowałem najnowszą Fedorę, wersje 17. Chciałem trochę poprawić dźwięk, więc zainstalowałem pulseaudio-qualizer. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że po, nawet, lekkim podniesieniu suwaków dźwięk od razu zostaje przesterowany. Myślę, że przedwzmacniacz by naprawił problem. Pamiętam, że był w starszych wersjach (albo pomyliłem z inną dystrybucją). I tu jest moje pytanie, czy można go dodać jakimś patchem lub inną wersją tego pakietu ? Szukałem trochę na goglach i na forum ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Czerwiec 3, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Czy na sluchawkach jest to samo? Moze najpierw przycisz dzwiek na wyjsciu, a potem dodawaj basów. Kazde wzmocnienie na equalizerze sprowadza sie wlasciwie do poglosnienia dzwieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartq Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Wszystko sprawdzam na sluchawkach. Przyciszanie glównego dzwieku niestety nic nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi