krzys199 Napisano Lipiec 8, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2012 Witajcie forumowicze. Czy moze ktos mi napisac czy poprawnie mam skonfigurowane kadu 0.12.0 z tor i privoxy? W kadu/ustawienia/kadu/zaawansowane w opcji domyslne proxy mam wpisane: Host:127.0.0.1:8118. W menu kadu/twoje konta/znajomi/polaczenia/ogólne. Odznaczylem Uzyj domyslnych serwerów. Zaznaczylem opcje Uzywaj Szyfrowania Polaczenia. Zewnetrzny adres ip: Host:127.0.0.1, a w opcji zewnetrzny port: 8118. Na koncu w Konfiguracja proxy mam ustawione: Brak Proxy. Dlatego ze jak ustawie na Uzyj Domyslnego Proxy to w kadu nie moge wlaczyc trybu dostepnego. Konfigurowalem to kadu wedlug jakiegos opisu z google. Czy moze ktos napisac jak poprawnie skonfigurowac ta wersje kadu. I jak sprawdzic jak jest widziane kadu? Wedlug tych komend z tego watku mam te same wyniki co autor tego tematu. http://ubuntu.pl/for...or+kadu#p643224 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 8, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2012 Zewnetrzny adres ip: Host:127.0.0.1:8118, a w opcji zewnetrzny port: 8118.Co do meritum tematu to sie nie wypowiem, ale IP to jest ta czesc przed dwukropkiem. Jak sam zauwazyles 8118 to tylko port. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys199 Napisano Lipiec 8, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2012 Co do meritum tematu to sie nie wypowiem, ale IP to jest ta czesc przed dwukropkiem. Jak sam zauwazyles 8118 to tylko port. Po prostu mi sie wkleilo przy kopiowaniu razem z portem. Co do tematu to nie bede wklejal fotki na kazde menu z kadu. Ten kto posiada ta wersje kadu chyba sie domysli po wpisach i sciezce do menu kadu/ustawienia/kadu/zaawansowane o która opcje mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentoss47 Napisano Lipiec 21, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2012 Jestes terrorysta czy pedofilem zeby uzywac tor'a? Czasy gdy podsluchiwano rozmowy przez GG w sieci lokalnej juz dawno przeminely wiec bezpieczenstwo rozmów masz jak w banku i bez proxy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi