christofanow Napisano Wrzesień 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Witam! Nowa wersja GNOME ze swoimi udziwnieniami i innowacjami niezbyt mi przypadła do gustu. Czy możliwe jest zainstalowanie znanego choćby z F14 Gnoma na F17? Jeśli tak to proszę o wskazówki jak . Pozdrawiam i dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2012 http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik_F17_%28Beefy_Miracle%29#MATE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofanow Napisano Wrzesień 5, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Zainstalowalem MATE i nic. Co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 6, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Co to znaczy "nic"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 6, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Pewnie przy logowaniu nie wybrane MATE to i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofanow Napisano Wrzesień 6, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Przy logowaniu nie mam na liscie srodowiska MATE (pozostale tj. GNOME, XFIRE i LXDE sa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 6, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2012 No nie wiem, u mnie (kdm) jest w porządku $ rpm -qa | grep mate-session mate-session-1.4.0-0100.fc17.i686 mate-session-xsession-1.4.0-0100.fc17.i686 $ rpm -ql mate-session-xsession /usr/share/xsessions/mate.desktop $ cat ~/.dmrc [Desktop] Session=mate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 6, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2012 U mnie tez bez problemu - przy logowaniu MATE na liscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi