loloo Napisano Wrzesień 7, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Witam, mam mały problem mianowicie mimo że mam w ustawieniach smplayera ustawione pamiętanie pozycji czasu, cóż nierobi tego. Po ponownym włączeniu filmu leci on od początku a nie od miejsca w którym skończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 7, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Ustaw opcje, wylacz wszystkie instancje programu w systemie i sprawdz czy w pliku konfiguracyjnym masz linie dont_remember_time_pos=false Plik /home/`echo $USER`/.config/smplayer/smplayer.ini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loloo Napisano Wrzesień 7, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2012 Mam takowa linie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 8, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2012 WalDo: nie trzeba robic `echo $USER` (-; Wystarczy samo $USER, shell to ladnie zamieni bez problemów. Albo mozna ladniej, bo katalog domowy moze sie zmienic: $HOME/.config/smplayer/smplayer.ini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi