Skocz do zawartości

Problem Z Rozszerzeniami Typu .Doc, .Rtf., .Docx Itp.

karolg12345

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem bo nie potrafię zainstalować powyższych rozszerzeń - szukałem już w sieci ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi na moje pytanie, więc zwracam się do Was starych wyjadaczy, że tak powiem :D przez te oficjalne instalatory (automatyczne) wyskakują mi jakieś błędy więc pewnie będę to musiał ręcznie zainstalować, a program pod nazwą "Dokumenty" mi nie działa - pojawia się biały okno po otwarci go i nie ma nic na nim... A te rozszerzenia są mi zasadniczo potrzebne bo nie chce mi się cały czas przełączać systemu z Linuxa na Windę (na której neta nie mam przez wirusa którego musiałem ręcznie usuwać).

[...] a program pod nazwą "Dokumenty" mi nie działa - pojawia się biały okno po otwarci go i nie ma nic na nim...
To nie program a podkatalog w Twoim katalogu domowym. Jeśli nic nie zapiszesz w tym katalogu, to nic w nim nie ma.

Wskazówki co do instalacji LibreOffice masz tutaj → Libreoffice (odpowiednik OpenOffice.org)

Warto przeczytać cały poradnik a nie tylko tę część, do której link podałem powyżej.