Maxior02 Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Witam, mam nastepujacy problem z Firefoxem 15, gdy wlaczam jakas strone to strasznie mi sie wolno wczytuje mija 10-15 sekund a nawet dluzej przy internecie 2MB/s neostrada. W Google Chrome tego problemu nie mam szybko mi sie strony laduja. Sprawdzalem juz dodatki zainstalowane ale to nie ich wina mam tylko adblock i ghostery. Próbowalem tez utwozyc nowy profil w przegladarce ale to tez na nic sie zdalo. Gdy wlacze filmik na YouTube w standardowym okienku to zuzycie procesora skacze do 85%, juz nie mówiac jezeli bym chcial ogladac na full ekranie. Dodam, iz na Windows XP tego problemu nie ma moge nawet filmiki na YT ogladac w HD 720p. Na samym poczatku jak zainstalowalem Fedore 17 to tego problemu nie bylo tylko po aktualizacji przegladarki tak sie stalo. Mój sprzet to: AMD Athlon™ 64 Processor 2800+, GF 6600, 1.5 GB pamieci ram Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Co do wolnego ladowania stron- spróbuj wylaczyc ipv6 w FF. Wpisz w pasku adresów "about:config" pózniej wyszukaj network.dns.disable.ipv6 i ustaw na true. Co do filmów to nie wiem, moze to wina sterowników, ewentualnie mozesz dla sprawdzania wylaczyc/wlaczyc przyspieszenie sprzetowe we flashu(prawy click na playerze i na dole opcjach to masz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxior02 Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Faktycznie teraz FF chodzi o wiele szybciej. Dzieki Sprawdzilem odtwarznie z YT niestyty wylaczenie sprzetowego przyspieszenia nic nie pomoglo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi