@WalDo Napisano Październik 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2012 Zrób tak, zeby byly max 3 podstawowe, czwarta zrób rozszerzona i bedziesz mógl wtedy na tej rozszerzonej dowolnie duzo logicznych partycji zalozyc. [EDIT] Takie podstawy to warto znac http://pl.wikipedia.org/wiki/Partycja_rozszerzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qqbekk Napisano Październik 12, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2012 Nareszcie, zainstalowalem Fedore. Dlugo nie pisalem, bo bylem akurat zajety i nie moglem w ogóle ogarnac przygotowania do instalacji. Musialem pousuwac rzeczy z trzeciej partycji (takze poprzenosic), a nastepnie ja usunac. Potem zajalem sie instalacja. Instalacja przebiegla bezproblemowo. Jak na razie Fedora dziala bez zastrzezen, tylko mialem na samym poczatku problemy z MP3 (kodekiem), ale jakos ten problem usunalem. Teraz mam lekki problem z komunikatorem (w Empathy trzeba niby kombinowac z importowaniem kontaktów z GG, a jak wysylam wiadomosc na Pidgin to pojawia mi sie komunikat tylko z Empathy). Ale jak na razie jest OK oraz dziekuje Wam, a zwlaszcza @WalDo za pomoc w instalacji systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi