Kunio Napisano Luty 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2013 Witam, zainstalowałem wczoraj program Krita, po kilku godzinach użytkowania okno rozszerzyło się i nie mogę go zwęzić.tak wygląda moje okno : http://img.pl/5116615a4e7bf/ a powinno być widać pasek u góry i u dołu.Macie jakieś propozycje ?Reinstalacja nie pomogła ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2013 Jaka wersja Fedory? Jaki desktop? Skąd wziąłeś paczkę? Bo z tego co widzę, to w standardowych repozytoriach Fedory nie ma tego programu. OK, koffice-krita... [EDIT] A jednak nie... To nie wiem skąd te program. [EDIT2] Znalazlem. Tak jak przypuszczałem. Program jest pod KDE, więc ustawienia trzyma pewnie w $HOME/.kde/share/apps/krita - usunięcie tego katalogu powinno zresetować ustawienia. Może włączyłeś tryb pełnoekranowy. Sprawdź Ctrl-Shift-F. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kunio Napisano Luty 9, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2013 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, próbowałem to co napisałeś ale dalej jest tak samo. ;/( zainstalowałem przez konsole ; yum install calligra-krita )[EDIT] Okej, poradziłem sobie po swojemu : Panel ( ten co jest na dole ) przestawiłem na bok i znów na dół, pomogło Dzięki za chęci ;* Edytowane Luty 9, 2013 przez Kunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi