ceenezej Napisano Marzec 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2013 Codziennie korzystam z opery jednak denerwuje mnie jej manulane updatownie.Znacie może jakiś programik, żeby robił to za mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2013 Repozytorium Russian Fedora dostarcza paczki Opery z niewielkim opóźnieniem w stosunku do wydania paczki na portalu Opery. Przeszukaj forum - w którymś z postów (być może niejednym) podawałem sposób zainstalowania tego repozytorium. Oczywiście należy odinstalować paczkę pobrana z portalu i yumem zainstalować te z repo RF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Marzec 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2013 BTW czemu opera nie jest w standardowych repo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 7, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2013 Pewnie z tych samych powodów dla których nie ma w standardowym repo np. mplayera. Licencje, prawa własności itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi