tekner Napisano Maj 1, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2013 Witam, Problem jak w temacie. Mam della Inspirona 1764, w nim kartę sieciową broadcoma. Do tej pory byłem dość intensywnym użytkownikiem łubudu, postanowiłem się przerzucić na fedorę. Przejrzałem sporo artykułów w necie pod tytułem "how to install bcm4312 drivers", zainstalowałem sporo rzeczy, ale wifi ciągle nie działa i po prostu nie wiem co mogę zrobić oprócz poradzenia sie bardziej doświadczonych uzytkowników. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 1, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2013 Przejrzyj wątki na naszym forum. Było o tym sporo, kilka wątków jest [sOLVED] → https://www.google.pl/search?q=site%3Afedora.pl+bcm4312&aq=f&oq=site%3Afedora.pl+bcm4312&aqs=chrome.0.57j58.8454j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Co do ogólnej wiedzy o Fedorze (są jednak pewne różnice w stosunku do Ubuntu), to zajrzyj do wiki, szczególnie do "Poradnika" - link na belce u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi