Jony Napisano Maj 15, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2013 Przymierzam się do zakupu adaptera usb Bluetooth i chciałbym się zorientować jak obecnie wygląda sytuacja z obsługą tych cudeniek w Linuksie. Jaka jest szansa, że taki adapter za kilkanaście złotówek będzie działał bezproblemowo w Linuksie? Najbardziej zależy mi na obsłudze bezprzewodowych słuchawek w połączeniu ze Skype. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Maj 17, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2013 Dawno temu też zakupiłem takowe "cudeńko" i działało w Fedorze 8 - potem po przejściu na nowsze distro urządzenie przestało działać. Dzisiaj już poniechałem dalszych prób uruchomienia tego cuda, w razie potrzeby kopiuje pliki poprzez laptop bo tam bluetooth działa prawidłowo. Ale swoją drogą ciekaw jestem czy faktycznie można ten "gwizdek" jeszcze wykorystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi