loloo Napisano Czerwiec 12, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Próbowałem zainstalować dodatek LanguageTool do LibreOffice i na koniec instalacji wy waliło mi Could not create Java implementation loader i pojawia się ten komunikat za każdym razem gdy daje w menadżerze rozszerzeń włącz przy tej wtyczce. Jave mam aktualną nawet sprawdzałem poleceniem yum update java-*-openjdk icedtea-web Pobrałem nawet ze strony Oracle jave JRE i zainstalowałem. Jednak nic to nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 12, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2013 U mnie działa. Javę mam z repozytorium, po przejściu Narzędzia→Opcje kliknąłem na radio-button przy wersji Javy - domyślnie nie był zaznaczony mimo, że to jest jedyna u mnie opcja jak widać na obrazku poniżej. http://i.imgur.com/mIwi2CR.png [EDIT] LibreOffice: Wersja 3.6.6.2 (Build ID: 3.6.6.2-8.fc18) Fedora 18 w pełni zaktualizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loloo Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dzięki. Wcześniej patrzyłem tak pobieżnie czy nie ma jakiejś opcji podpisanej java. W LibreOffice 4.0.3 zamiast Java to jest zaawansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi