Darth Klaus Napisano Czerwiec 14, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Witam. Dzisiaj zainstalowałem Fedorę 18 na całkowitym złomie, Dellu Optiplex GX260. Mam jednak pewien problem, a mianowicie nie jest odtwarzany dźwięk. Po pewnym czasie, poświęconym na kilka testów, doszedłem do wniosku, że problem leży w płycie głównej, a konkretnie w braku wymaganych sterowników. Jednak tutaj pojawia się kolejny problem: Parę godzin google'owania nie przyniosło żadnego rezultatu. Prawdopodobnie nie istnieją. Pozostaje mi jedynie spytać się czy weterani mają jakąś koncepcję co możnaby w tej sytuacji zrobić czy może jednak odpuścić sobie Fedorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 14, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Może karta jest uszkodzona? Sprawdzałeś pod Windows albo pod innym Linuksem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Klaus Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Nie jest. Jeszcze parę godzin temu wszystko działało sprawnie pod WinXP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Klaus Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Aż wstyd się przyznać. Przykombinowałem całą sprawę najbardziej jak się dało. Jednak pod latarnią jest zawsze najciemniej. Problem polegał prawdopodobnie na... wyciszonym dźwięku w mikserze. Na usprawiedliwienia mogę jedynie powiedzieć, że domyślnie okno było tak małe, że nie zauważyłem, że tam są suwaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaudia Napisano Wrzesień 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Haha:) Nie przejmuj się Mnie też zdarzają się często takie sytuacje:) Coś mi nie chce działać to wkurzam się po prostu strasznie jednym słowem "wychodzę z siebie" a później okazuje się że to jest jakaś błachostka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi