loloo Napisano Lipiec 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2013 Witam, gdy daję film w smplayerze na pełny ekran to nie jest on na pełny ekran bo zostaje mi górna belka. Szukałem w ustawieniach ale nie mogę znaleźć żadnej opcji która by dawała, żeby okno było na full ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 6, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2013 Menu Wideo - pełny ekran albo skrót klawiszowy "F". F18, smplayer Wersja: 0.8.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loloo Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7, 2013 Wiem jak się włącza pełny ekran. Problem był w tym, że jak wcisnąłem "F" to film robił się na pełny ekran ale pozostawała górna belka gnoma. Cały wczorajszy dzień po zainstalowaniu F19 męczyłem się z tym. A dziś włączam smplayera i mi normalnie dało na pełny ekran bez tej belki od gnoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi