markon Napisano Lipiec 25, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2013 Witam, Pokazałem fedorze IP drukarki - wykryła sobie dzięki temu prawidłowo jej model. Po czy potwierdzila pomyślną instalację. Jednakm gdy żądam drukowania, to wyświetla się komunikat anulowano wydruk. Co się dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Lipiec 25, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2013 Jakieś logi prosimy łaskawie. Model drukarki ? Używany sterownik ? Cups ? Foomatic ? Prawa dostępu ? Jakieś info to poradzimy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markon Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2013 Okey, a możesz powiedzieć jak mam to wszystko sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 26, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2013 Wróżki na wakacjach, nikt tutaj nie umie zgadywać jaki sprzęt ma markon. Na początek może po prostu podaj model drukarki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markon Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2013 brother mfc5895cw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 26, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie wiem czym się zakończyła dyskusja, ale jakiś czas temu ktoś instalował wielofunkcjną Brother. Poszukaj na forum. Sprawdź czy http://localhost:631 w przeglądarce coś Ci pokaże. Może znajdziesz tam jakieś ustawienie, które automatycznie anuluje wydruk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markon Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2013 Nic tam nie znalazlem, a ma ktoś link do tego wątku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi