que_pasa Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Mam problem z powiadomieniami regulacji głośności i mute w xfce. Same klawisze działają poprawnie, tylko nijak nie mogę wyświetlić powiadomień o zmianach. Ma ktoś jakiś pomysł? xfce4-volumed i i xfce4-notifyd wraz z zależnościami mam zainstalowane. Pozostałe powiadomienia w systemie działają poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Kiermasz Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Też mnie to denerwowało, szczególnie że często mam dźwięki wyłączone i tylko jak potrzebuję to sobie z klawiatury robię głośniej. I nigdy nie wiedziałem czy się dźwięk uruchomił i jaki jest % głośności. Rozwiązania nie znalazłem, ale instalując jakiś czas temu Cairo-Dock, zauważyłem że można dodać sobie ikonkę głośnika i teraz wszystko już widzę Cairo-Dock zastępuje mi dolną belkę, a instalowałem w celu poprawy wyglądu (wg. mnie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts