Arpe Napisano Kwiecień 10, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Witajcie, objaw jest następujący: nie mogę wbić dwóch tych samych znaków (użyć tych samych klawiszy) w przedziale krótszym niż 0.5 sek., do tego jest to sygnalizowane charakterystycznym piknięciem jak przy przepełnieniu bufora klawiatury (ale to trzeba było sie położyć i zasnąć na jakimś klawiszu, zeby zaczęła pikać) byłem pewien, że to wina sprzętu dopóki nie walnął mi zawias od klapy, oddałem do naprawy, ale dysk z Fedorą (17-tą) włożyłem do innego lapka i miałem dokładnie ten sam objaw przez rok mi to w pracy nie przeszkadzało, nauczyłem sie pisać powściągliwe, ale ostatnio zainstalowaliśmy quake-a w biurze i dostaję takie baty, ze muszę coś z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 10, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2014 A nie masz włączonych jakichś opcji w tzw. Ułatwieniach dostępu dla osób niepełnosprawnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2014 k.... https://help.gnome.org/users/gnome-help/3.5/a11y-bouncekeys.html.en dla kogoś kto ma "hand tremors", musiało mi dziecko włączyć przypadkiem, na ikonce ułatwień ma gnome eye i nie pomyślałem żeby tam zajrzeć gdzie wysłać piwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi