tele Napisano Sierpień 7, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2014 Bo plymouth nie dziala ze sterownikami zamknietymi,a ludzie chca go miec i kombinuja na rozne sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen12 Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2014 Aaaaa To wiele wyjaśnia xd To na drugi raz skończę instalacje na linijkach: ## Backup old initramfs nouveau image ##mv /boot/initramfs-$(uname -r).img /boot/initramfs-$(uname -r)-nouveau.img ## Create new initramfs image ##dracut /boot/initramfs-$(uname -r).img $(uname -r) (jak mniemam) @Misz - ok,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Sierpień 7, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2014 Skończ przed nimi czyli: yum install kmod-nvidia. Reszta sama się zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Sierpień 11, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2014 Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze. Fruity Loops przez Wine z dobrze poustawianym JACK będzie śmigał conajmniej tak dobrze jak na Wingrozie z ASIO. ALSA może też da radę, ale nie dam gwarancji. Acz ASIO o ile pamiętam chyba pod Linux był/jest tylko kompilacja jest trochę pokręcona w 4 światy. Z alternatyw jest na przykład LMMS, acz nie jest jeszcze tak potężny jak Fruity Loops. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen12 Napisano Sierpień 11, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2014 No Lmms - bardzo mi się podoba projekt, już 3 razy się przymieżałem no ale to inny świat, w fl wchodzę i intuicyjnie już wszystko robię, tam mam problemy z wtyczkami jakieś, na początku nie ma prawie żadnych i czasem mi też ich instalacja nie wychodzi, ale mam nadzieję, że będzie się dalej rozwijało Chociaż w wolnych chwilach muszę ogarnąć instalowanie wtyczek do tego, bo gdybym miał swoje, wtyczki, sample i ogarnął tego alse/asio to chyba dużych różnic nie powinno być ; ) ale tam mnie wkurza ze nie moge jednym kliknieciem zaznaczyć na paternie żeby w tym miejscu(klocku) odtwarzał podany sampel, muszę kliknąć dwa razy, co sporo opóźnia cały proces, bo nie raz trzeba się troche naklikać ;d Jeśli się znasz to będę wdzięczny za każde tipy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi