redspider Napisano Listopad 3, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2014 Kilka lat temu (6-7) miałem do czynienia z pierwszą instalacją linuxa mandriva na swoim nowiutkim komputerze ze sklepu fakt faktem mam płytę do dzisiaj ale system jakoś mi nie pod pasował i tak aż do wczoraj gdy szukając czegoś innego ściągnełem płytkę a raczej obraz live cd fedora systemu. Jestem pod BARDZO dużym wrażeniem jeśli chodzi o funkcjonalność tego linuxa jeśli chodzi o te kilka lat to dzisiaj system zrobił na mnie kolosalne wrażenie i muszę podziękować polskiej społeczności że dzięki tym ludziom fedora ma dzisiaj spolszczenie ! Wielkie propsy w ich stronę, mam nadzieję że znajdę tu wiele odpowiedzi bo jako świeżak na pewno będę dużo pytał, ba - czytając forum po prostu wypowiedzi ludzi , którzy wiedzą o co chodzi widać tu profesjonalne podejście do użytkowników i ludzi całkiem potrzebujących pomocy. A tak na wstępie to chciałem się przywitać, miło mi powitać wszystkich zainteresowanych tym postem oraz pomysłodawców tego serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 4, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2014 Przez ciebie prawie sobie przypomniałem konfigurację ciągle rozłączającego się wifi przez ndiswrappera i plik xorg.conf. ble Witaj na forum. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Listopad 16, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2014 Witaj na forum prawdopodobnie najlepszej dystrybucji Linuksa w kosmosie (no co, trzeba zachęcić ludzia trochę xD). Mandriva była...hm...właściwie niewiele mogę o niej powiedzieć bo nigdy nie działała mi dłużej niz próby zalogowania się kończące się wykrzaczeniem spowrotem do ekranu logowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redspider Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2014 wracając do tematu postanowiłem zainstalować fedorkę na stałe w swoim pc zobaczę po testuję bynajmniej sterowniki są jakieś konkretne, w laptopie nie wiem czy jest sens bo stary trochę jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi