MichaelOl Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Przychodzi syn ze szkoły: - Tato, pani od matematyki chce się z tobą spotkać. - A co się stało? - Ona mnie pyta ile jest 7 razy 9. Odpowiadam, że 63. Ona mnie pyta ile jest 9 razy 7. Odpowiedziałem: Do ch*ja, co za różnica? - Rzeczywiście, co za różnica... Dobrze, zajdę do niej. Następnego dnia syn znowu wraca ze szkoły: - Tato, byłeś już w szkole? - Jeszcze nie. - Jak pójdziesz, zajrzyj jeszcze do WF-isty. - Po co? - W trakcie gimnastyki kazał mi podnieść lewą rękę. Podniosłem. Potem prawą. Podniosłem. Potem poprosił podnieść lewą nogę. Podniosłem. A teraz - mówi - podnieś i prawą nogę. Ja mu na to: Co, mam na chu*u stanąć? - No tak, rzeczywiście... Dobrze, zajdę i do niego. Kolejnego dnia syn znowu wraca ze szkoły: - Tato, byłeś już w szkole? - Jeszcze nie. - To już nie chodź. Wyrzucili mnie. - Co ty mówisz? Dlaczego? - Wezwali mnie do dyrektora, wchodzę do gabinetu, a tam siedzi nauczycielka matematyki, WF-ista i pani od polskiego... - Pani od polskiego? Na ch*j tam ona przyszła? - Właśnie tak zapytałem... Witam Wszystkich na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEMON Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
@WalDo Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Ja słyszałem, że Kain zabił Abla za opowiadanie starych kawałów. Przypomnę to co pisałem już w innym tego typu wątku http://forum.fedora.pl/topic/9621-dowcipy/?p=161002 Skutek może być dokładnie ten sam - zamknięcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts