blaster44 Napisano Marzec 16, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2015 Po instalacji fedory 21 z oficjalnego źródła jest jakiś problem z wideo. Konkretnie wskaźnik. Ciągle mruga gdzieś, gdzie był przed chwilą. Czasami jest ich kilka, ale tylko jeden prawdziwy Pokazują się też różne krzaki w miejscu gdzie powinien być wskaźnik. Nie potrafię tego lepiej opisać. Może kojarzycie problem? Łapcie wideo nagrane telefonem: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=43129833742715730936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 16, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2015 Upewnię się tylko: chodzi o kursor myszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaster44 Napisano Marzec 17, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2015 Tak tak. Mam jeszcze dodatkowy problem. Po instalacji xlde(@lxde-desktop) nie mogę się z lxde wylogować. Pojawia się na pasku aplikacja "lxsession-logout" jednak nie wyskakuje żadne okienko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaster44 Napisano Marzec 17, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2015 Dodałem filmik, bo naprawdę ciężko to opisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelstolik Napisano Lipiec 22, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2015 Mam problem nie działa mi touchpad. Czy można to jakoś odblokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi