melis Napisano Listopad 4, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2015 Witajcie! W aktualizacjach mam sporo zaznaczonych czerwonym kolorem. Zainstalowałem ostatnio Kikad'a, ale teraz chcąc ponowić aktualizacje wyskakuje mi rozwiązanie zalezności nie powiodło się. Co powinienem zrobić, aby móc korzystać z apletu aktualizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 5, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2015 Mogę prosić o zrzut ekranu? A jeśli nie boisz się konsoli, to spróbuj zaktualizować system za pomocą yum i wklej na forum co się nie udało. Napisz też jaki masz w ogóle system na dysku i w jakiej wersji? Fedorę, CentOSa, coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melis Napisano Listopad 6, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2015 system to Fedora 22. Zrzut wykonałem, ale nie widzę opcji wstawiania. Aktualizację za pomocą yum wykonałem zaraz po instalacji systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 6, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2015 system to Fedora 22. Zrzut wykonałem, ale nie widzę opcji wstawiania. Aktualizację za pomocą yum wykonałem zaraz po instalacji systemu. Nie musisz wstawiać na forum. Ja zwykle korzystam z wklej.org i wstaw.org , a na forum daję tylko linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melis Napisano Listopad 6, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2015 http://ifotos.pl/zobacz/zrzutekra_srernnh.png Takie okienko mam przy otworzeniu yum. Podczas np próby aktualizacji danego składnika, wyskakuje error o nie rozwiązaniu zalezności oraz zakończono z błedami. Poza tym, dziś po uruchomieniu systemu - za trzecim razem dopiero - wyskoczyła "karteczka" z napisem "ups, wygląda na to, że boot vmlinuz uległ awarii". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melis Napisano Listopad 6, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2015 Wyłapałem aktualizacje z błedami. Pozostałe zainstalowane bez kłopotu. Te, które widnieja na screen'ie, nie aktualizują sie. http://ifotos.pl/zobacz/zrzutekra_srerwnr.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi