zibi743 Napisano Styczeń 6, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2016 Witajcie. Po przeczytaniu tematu tego postu pewnie zrobicie minę typu "no nie, znów to samo". Z konsoli Konqueror uruchamia się a po kliknięciu ikony na pulpicie - nie. Wcześniej chciałem zobaczyć jak wygląda Konqueror jako menadźer plików i skojarzyłem z nim pliki. Od tamtej pory nie mogę uruchomić Konquerora jako przeglądarki internetowej. Skojarzenia plików z powrotem ustawiłem na Delfina ale problem pozostał. Czytałem, że najprawdopodobniej jest to sprawa uprawnień i faktycznie, zobaczyłem we właściwościach ikonki jest "root". Próbowałem zmienić uprawnienia ale mi to nie wychodzi. Mogę prosić o linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 6, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2016 Konqueror jest przestarzały jako przeglądarka plików i internetu. Lepiej korzystać z czegoś innego, po co sobie życie utrudniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi743 Napisano Styczeń 6, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2016 Hm.... Jest przestarzały? Jak umieścili go w Fedorze 23 to myślałem, że go rozwijają.... Przyzwyczaiłem się do niego:) Ale jak nie będzie wyjścia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi