lis Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 cześć Jest dodatek do firefox do oglądania filmów yt jak zainstalować i czy kompa resetuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Kompa możesz resetować kiedy chcesz. Nie rozumiem pytania? Do oglądania poradników w HTML5 nie potrzebujesz niczego. Do oglądania w starym formacie flash-plugi (zadziała nie tylko w FF, ale i w innych przeglądarkach). Instalacja z RussianFedora repo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Mam taką wersje firefox, jak zainstalować dodatek: firefox-38.0.1-1.fc22.i686.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 [...] jak zainstalować dodatek: firefox-38.0.1-1.fc22.i686.?To nie dodatek, tylko wersja Firefox Może powinienem napisać to już wcześniej. Zrób update systemu. Jeśli zainstaluje sie m.in. pakiet kernel, to zrestartuj kompa. I dopiero potem instaluj dodatkowe rzeczy. dnf update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Jak się robi update systemu w fedorze i co ile pojawia się nowa wersja, mam f23 xfce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 A przeczytałeś cały post wyżej? Chyba nie. Napisałem jak się robi update. Masz F23 a podajesz paczkę firefox-38.0.1-1.fc22.i686. Ogarnij się, odpocznij, wsadź głowę pod zimną wodę a potem zacznij myśleć co robisz, bo zaraz będziesz instalował na nowo albo hejtował po sieci jaka to Fedora jest do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Nic źle nie bedę pisał. Co ile jest coś nowego do fedory lub kiedy jest nowy system, zawsze raz w roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Nigdy Fedora nie wychodziła raz w roku. Kiedyś były to dwie wersje rocznie od jakiegoś czasu co ok.9 miesięcy. https://pl.wikipedia.org/wiki/Fedora_(dystrybucja_Linuksa) Oczywiście aktualizacje pakietów pojawiają się codziennie. Zależy co sobie zainstalujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 A na środowisku xfce w F23 zrobie update, bo inne mi raczej nie pójdą, mam słabego kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 A możesz mi wytłumaczyć co napisałeś? Słowa są polskie, ale znaczenie niejasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Czy na xfce zrobię update ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 A dlaczego nie? Jak zainstalowałeś daną wersję Fedory, to i aktualizacja się uda. Słaby komp nie ma tu nic do rzeczy. Jak masz takie wątpliwości, to na forum zawsze podawaj konfigurację. Co najmniej: - jaki procesor - ile masz GB RAM - jaka karta grafiki [EDIT] W przypadku baaaaaaaardzo starych komputerów podaj też wielkość dysku Albo ilość miejsca jaką przeznaczasz na Fedorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Procesor amd athlon 5000+ x2, 2giga ramu, Gf 9800 Gt 1giga Dysk 80giga sata Jak dlugo się pociesze fedorą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Jak dlugo się pociesze fedorą?Jak nie zepsujesz to wieki całe Trochę mało RAM, ale teoretycznie minimum dla F23 jest poniżej 1GB RAM. Swoją drogą ja mam kilkuletniego kompa, którego od razu kupowałem z 4GB RAM - cena 1GB RAM już wtedy była OK. version: AMD Athlon X2 Dual Core Processor BE-2350 slot: Socket AM2 size: 2100MHz Teraz jest jeszcze taniej więc te 2GB, używane oczywiście, możesz dokupić za 20-40 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2016 Ja mam 2x1 giga bym musiał 2x po 2giga osobno kupić w dualu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi