lis Napisano Styczeń 10, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2016 cześć 1.Jak zrobić aktualizacje systemu, przez polecenie yum update? 2.Czy można co 2 lata dla przykładu zrobić z wersji 23 na werje 25 aktualizacje systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 10, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2016 Przenoszę wątek na "łączkę". Pytałeś się już o to i wydaje mi się, że wyjaśniłem Ci jak się aktualizuje system oraz dlaczego dnf a nie yum. Wygląda na to, że nie warto Ci pisać cokolwiek, bo nie czytasz. http://forum.fedora.pl/topic/27275-chromium-jak-sciągnać-do-repozytoriów/?p=168883 Z pytania nr 2. wnoszę, że nie rozróżniasz aktualizacji (update) od podniesienia wersji systemu. Jeszcze raz proponuję, żebyś skorzystał z takiego wynalazku jak Google, przeczytał nasz Poradnik na wiki oraz inne artykuły. Gdybyś pofatygował się to zrobić, to nie musiałbyś zadawać pytań. Przy okazji przypomnę, że forum służy do rozwiązywania problemów. Kursu Linuksa czy w szczególności Fedory nikt Ci tutaj nie zrobi. Musisz się sam wysilić, poszukać w sieci. Podejście "dajcie mi gotowca", które reprezentujesz nie na wiele się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi