Fedajkin Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Próbowałem chyba z 5 różnych sposobów i nadal mam krzaczki! Pociąć się można :lammer: Fedora mnie nie lubi jak już udało mi się odpalić poprawnie kilka gier to teraz MPlayer krzaki wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 Musi działać: OSD → iso8859-1; Font → sobie sam dobierasz z tych, które skopiowałeś (np.cp1250-a.raw) , a w encoding dajesz na cp1250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 8859-1? a nie 8859-2? Przecież do ogonków jest to ostatni kodowanie. W innym tłumaczeniu znalazłem też żeby OSD ustawić na None, a font na CP1250... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 A weź sprawdz Mi to chodziło na FC3 i teraz chodzi mi tak na Debianie A opis jest już dośc stary, wzięty z forum http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...t=0entry32608 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2005 (edytowane) No jak tylko przeloguje się z pracy do domciu (czyli za jakieś 30 minut fajrant) to na pewno sprawdzę... thx za hinta Edited: lszk: dziala Edytowane Sierpień 2, 2005 przez Fedajkin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszekduzy Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 a ja nadal nie mam krzaczków tylko kreseczki mimo że jak autor pisał dałem czcionkę arial którą przezeałem subfont.ttf i bądż tu mądry,,,,,, na dodatek film zaczął się nieco haczyć ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 jak sie nazywa ten plik konfiguracyjny mplayera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2006 jak sie nazywa ten plik konfiguracyjny mplayera? gui.conf ale zgaduję o jaki Ci chodzi, bo nie sprecyzowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi