Arpe Napisano Marzec 1, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2017 Używa ktoś tego ? (https://sites.google.com/site/davidtv/) przestało mi działać po którymś upgrade z miesiąc temu (Fedora 25 upgrade na bieżąco) uruchamia się, ale nie może wykonać żadnego połączenia, tak jakby był odcięty od jakichś zasobów, nie rzuca błędem tylko wygląda jakby na coś czekał nie mogę niczego namierzyć w logach, (od PAC-a w ogóle logów nie widzę) szkoda by było zmieniać bo kombajn jest niesamowity do wszelkich połaczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 1, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2017 Instalujesz pakiety z tej stronki, czy z fedorowego repozytorium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Marzec 1, 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2017 ściagnięte ze strony, dnf niczego nie znajduje, w jakim repo jest PAC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Marzec 2, 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2017 Teamviewer też stracił połączenie z siecia, może to objaw tego samego problemu SELinuxa wyłączyłem nie wiem gdzei szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 3, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2017 A to nie to? sudo dnf info pacmanager Ostatnio sprawdzono ważność metadanych: 1:23:14 temu w dniu Fri Mar 3 21:06:04 2017. Dostępne pakiety Nazwa : pacmanager Arch. : noarch Epoka : 0 Wersja : 4.5.5.7 Wydanie : 5.fc25 Rozm. : 704 k Repoz. : updates Podsum. : Perl Auto Connector a multi-purpose SSH/terminal connection manager Adres URL : https://sites.google.com/site/davidtv/ Licencja : GPLv3+ Opis : PAC is a telnet/ssh/rsh/etc connection manager/automator written in Perl GTK : aimed at making administration easier. Users who may have used SecureCRT, : PuTTY, and/or mRemoteNG in the past may find this application useful. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Marzec 3, 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2017 to, oczy wypatrzyłem w wyniki wyszukiwań i nie znalazłem, działa, w repo jest jakby wyższa wersja (z pakietu miałem 4.5.5.2) dzięki wielkie za pomoc, bo bez paca jak bez ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Marzec 6, 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2017 może komuś się przyda: pisałem wcześniej, że Teamviewer też nie działa, rozwiązaniem jest wyłączenie waylanda. /etc/gdm/custom.conf WaylandEnable=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisic Napisano Marzec 27, 2017 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2017 może komuś się przyda: Praca biuro rachunkowe pisałem wcześniej, że Teamviewer też nie działa, rozwiązaniem jest wyłączenie waylanda. /etc/gdm/custom.conf WaylandEnable=false Świetnie... a tyle się męczyłem, rzeczywiście to podziałało, dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Czerwiec 25, 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2017 c.d. po wymianie pamięci i przeinstalowaniu Fedory niczego nie muszę wyłączać, działa i PAC, i Teamviewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi