yanek83 Napisano Luty 3, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2018 Witam Właśnie zainstalowałem fedorę i ogólnie jestem zadowolony - no oprócz tego że po instalacji drugi dysk zniknął. System zainstalowałem na dysku SSD a dane i pliki ważne dla mnie są na drugim dysku talerzowym. Dodam że wcześniej miałem zainstalowanego linuxa Manjaro ale mi nie trafił w gust. Drugi dysk ma system plików EXT4. Jestem bardzo świeżym użytkownikiem linuxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanek83 Napisano Luty 3, 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2018 Wina leżała po stronie komputera a dokładnie biosu (DELL T3500) temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 4, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2018 Tego bym się nie spodziewał. Też walczę właśnie z dziwnym biosem na masznie DELLa (ale zupełnie innej). Napiszesz pokrótce jak naprawiłeś ten błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi