kuLa Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 moze jest mi ktos w stanie pomoc, w fc2 nie dziala mi mikrofon mixerami juz sie bawilem i ni czorta, rozchodzi sie przedewszystkim o to ze ja slysze jak ktos do mnie mowi, ale sam nie jestem slyszany a w dodatku nie moge nic przy pomocy mikrofonu nagrac, poprosilbym o pomoc bo mnie ... strzeli jak tak dalej pojdzie co zrobic zeby skype calkowicie i porzadnie zaczal dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 Ja tez mam ten sam problem z mikrofonem z FC3. Bawilem sie mixerem ale nic. Ma ktos jakies pomysly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Identycznie bylo u mnie. Nic nie pomagalo. Ja jeszce mialem problemy z odtwarzaniem muzyki z plyt CD. Po wlaczeniu odpalal sie XMMS i gralo ale bardzo bardzo cicho. Tak prawie nie slyszalnie, a glosniki mialem na full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Jeśli chodzi o FC2 to miałem podobnie. Wszedłem w alsamixer i w lewym dolnym rogu są chceck-boksy. Opisane jakoś tak "IE986" - pewnie jakieś bzdury piszę, bo z głowy , jakiś tam symbol chipsetu chyba to jest. Żeby było śmieszniej są dwa z identycznym opisem obok nie wiem po co, ale nie wnikałem. Jak je odznaczyłem, to mnie mało z krzesła nie zrzuciło, bo tez głośniki miałem na maksa Może to o to chodzi? Edit: no i oczywiście zakładam ze korzystacie z alsamixer, bo ten co się pokazuje na pasku koło zegara to można sobie w przypadku ALSA w kieszeń wsadzić Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_bigos Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 miałem również kiedyś taką sytuację, że mnie nie było słychać a ja słyszałem, ale wynikało to z tego, że osoba, z którą rozmiawiałem miała win98, które niezbyt dobrze obsługuje skype, może w którymś przypadku to jest powodem?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 że osoba, z którą rozmiawiałem miała win98 no u mnie osoba z ktora rozmawialem miala winXP wiec u mnie raczej nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 W Skype można zadzwonić na 123 -automatyczna sekretarka i sprawdzać jak działa. Mi nadal mikrofon nie działa w FC3 a kiedyś w FC2 działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokar Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 W Skype można zadzwonić na 123 -automatyczna sekretarka i sprawdzać jak działa. Może poprawię nie 123 tylko na echo123 Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 W Skype można zadzwonić na 123 -automatyczna sekretarka i sprawdzać jak działa. Może poprawię nie 123 tylko na echo123 Pozdr Dzieki, dobrze ze tu ktos czuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi