MohSETH Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 W jaki sposob w firefoxie moge zainstalowac macromedia flash player? kiedy dam mu install to po sciagnieciu pliku pisze faild POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2004 Ściągnąłbym jeszcze raz, sprawdził MD5 i powtórzył instalację upewniając się, że mam wyłączone wszystkie procesy związane z Firefox jak również z Mozilla, Opera i ew. innymi przeglądarkami jeśli używasz. pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 ja instlowalem flashplayera jako wtyczke. Wszedlem na strone (chocby gadu-gadu.pl) i wyskoczyl mi komunikat o braku wtyczek u gory byl przycisk i po sciagnieciu oraz zainstalowaniu bylo ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotro Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 W jaki sposob w firefoxie moge zainstalowac macromedia flash player? kiedy dam mu install to po sciagnieciu pliku pisze faild POZDRAWIAM Zeby cos zainstalowac trzeba miec prawa su, a więc musisz być zalogowany jako root aby zainstalowac flasha. -> zaoguj sie jako root -> odpal przegladarke -> sciagnij flasha -> zainstaluj Wtedy pojdzie bez problemu. pozdr piotro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeres Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Taż tak miałem. Najlepszy sposób to ściągnij ze strony www.macromedia.com wtyczke, rozpakuj, a jej zawartość skopiuj do katalogu plugins w firefox. Powinien być w /usr/lib/firefox/plugins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi