darer77 Napisano Wrzesień 23, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2019 Cześć jestem nowy .Czy ktoś ma kdeconnect zainstalowane pod xfce 4.14 . Działa wam ? U mnie instaluje się ale nie działa :/ a na debianie (MX i deepin) działa bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 24, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2019 Nie mam androida na telefonie, więc nie mam czym tego sprawdzić. Czy to nie działa, bo się nie uruchamia, czy nie działa, bo nie łączy się z telefonem? Możesz uruchomić kdeconnect w terminalu i obejrzeć komunikaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darer77 Napisano Wrzesień 30, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2019 Wszystko się uruchamiało i działało ale kdeconnect nie widział się z zadnym tel /innym pc a odpowiedzialny był firewall, który domowe wifi domyślnie traktował jako public jak zmieniłem strefe na home wszystko ruszyło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darer77 Napisano Wrzesień 30, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2019 [solved] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 1, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2019 W dniu 30.09.2019 o 11:37, darer77 napisał: Wszystko się uruchamiało i działało ale kdeconnect nie widział się z zadnym tel /innym pc a odpowiedzialny był firewall, który domowe wifi domyślnie traktował jako public jak zmieniłem strefe na home wszystko ruszyło. Dzięki, przyda mi się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi