pior Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 czesc, mam pytania.. 2 :-) 1. Do dzisiaj uzywalem bez problemu skype i kadu jednak dzisiaj to sie skonczylo. Problem moze blahy, ale skutecznie irytujacy. Chodzi o to ze po uruchomieniu kadu lub skype ich ikonka ine pojawia sie (tak jak wczoraj ;-) ) na panelu (na pasku obok zegara) lecz na pulpicie. Za nic nie moge jej wcisnac na swoje miejsce :-/ i tak.. dwie ikonki zasmiecaja mi pulpit :/ 2. xmms - mam zaistalowana wersje 1.2.10. gdy chce uruchomic mp3ke pojaiwa sie komunikat ze(nie pamietam dokladnie...) z powodu konfliktu licencji jakis skladnik mpeg3 layer zostal usuniety przez Red Hat ... wiecie moze o co chodzi??? bylbym wdzieczny za wskazowki... ps. uzywam GNOME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2004 2. xmms - mam zaistalowana wersje 1.2.10. gdy chce uruchomic mp3ke pojaiwa sie komunikat ze(nie pamietam dokladnie...) z powodu konfliktu licencji jakis skladnik mpeg3 layer zostal usuniety przez Red Hat ... wiecie moze o co chodzi??? http://fedorafaq.org/#xmms-mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi