Skocz do zawartości

Co Do Gadu-Gadu

RoSt

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Do Gadu-Gadu

• Gnu Gadu - bo nie jest Kadu :marcyr:
      6
    • Kadu - bo jest tak podobne do Windows Gadu-Gadu
      22
    • EKG
      2
    • Gaim
      1
    • Free GG - muzyka alternatywna :)
      0
    • inne... - szacunek :)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Co do formy ankiety korzystam z dobrych wzorów Marcyra :D

Pare oczywistych uwag:

Jak używaż któregoś z tych programów najczęściej ale nie do Gadu Gadu, to nie zaznaczaj go, oczywiście.

Jak używasz czegoś innego to może warto byś napisał co, czegoś może się dowiemy.

Ja używam Gnu Gadu, bo mój pierwszy .rpm z Kadu żle zadziałał, a potem polubiłem GG2.

a ja uzywam kadu i ekg. Kadu bo GNU gadu nie przypadlo mi do gustu. nei podoba mi sie. no i moim zdaniem GNUgadu jest bardziej podobne do orginalnego gadu-gadu niz kadu. ;]

pozdrawiam

Kadu, wcale nie jest podobne do oryginalnego GG (tak mi się wydaje, dawno nie widziałem) a jest najbardziej stabilne i dopracowane. GNUGadu miałem ale zrezygnowałem jak zainstalowałem Kadu, trzeba jeszcze nad nim popracować sporo (okno wyszukiwania jest fatalne i kilka inych rzeczy).

Pozdrawiam

Ja uzwywam Kadu, GNU Gadu mialem chyba przez jeden dzien nie przypadl mi do gustu, natomiast ekg, no nie zabardzo pasi do pracy pod X-sami. W szczegolności że moim zdaniem Kadu przerosło juz orginalne Gadu - Gadu, daje wiecej mozliwosci. Jest to zapewne zwiazane tez tym ze Gadu - Gadu (chyba) od roku nie zostało modyfikowane (teraz to se ino ciagna kase z reklam ktorych tam coraz wiecej :P)

Ja używam PSI. Dzięki serwerowi chrome.pl mam wszystkie klienty, jakie są mi potrzebne.

A teraz odnośnie ankiety. Moim zdaniem forma jest beznadziejna. Autor powinien ulitować się nad ludżmi i wyjaśnić cel istnienia każdej możliwej odpowiedzi. Ankiety są po to, żeby uzyskać obiektywny, poglądowy, ale ścisły wynik. Faworyzując jedne odpowiedzi i ośmieszając inne z pewnością takiego wyniku nie otrzymamy. Komentarze i docinki zniechęcają do zaznaczania odpowiedzi, tym samym inne zyskują...

Ale mam nadziję, że nie o to w tej ankiecie chodzi, że jest zrobiona "dla jaj" :)

Sadze ze ta ankieta jest wzorowana na ankiecie http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...p?showtopic=257 ]Jakiego srodowiska badz to menagera okien uzywam? :)[/url] bo odpowiedzi bardzo przypominaja tamte o KDE i Gnome ;] ale to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam

Michał

Sadze ze ta ankieta jest wzorowana na ankiecie http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...p?showtopic=257 ]Jakiego srodowiska badz to menagera okien uzywam? :)[/url] bo odpowiedzi bardzo przypominaja tamte o KDE i Gnome ;] ale to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam

Michał

Co do formy ankiety korzystam z dobrych wzorów Marcyra  :D

To też zdanie autora tej ankiety... Wyraźnie napisał, że zasugerował się tamtą ankietą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...