lszk Napisano Grudzień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 Zainstalowałem, uruchamiam i wyskakuje Włączając jako root, to się odpala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2004 IMHO to objaw wynikający z tego, że zwykły użytkownik ma ustawioną inną ścieżkę dostępu (domyślną) niż root. Uruchom program z linii komend w terminalu, to zobaczysz pouczające komunikaty poza głupawym okienkiem. Pewnie zobaczysz tam nazwę biblioteki, której brakuje. Znajdź ten plik, sprawdź prawa dostępu i jeśli są OK, to zobacz czy user ma dostęp do ścieżki/katalogu, na którym siedzi ten plik. pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2004 Hehe ja to uruchamiałem z terminalu I wyskoczyło takie coś i żadnych błędów Ale teraz to już nie ważne, bo właśnie włączam i chodzi. Czyli wystarczyło resetnąć kompa tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi