akoss Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Witam, po uruchomieniu jakiego kolwiek programu za pomoca wine, wyswietlaja mi sie same znaczki i krzaczki zamiast normalnej czcionki;( Gdzie mozna zmienic czcionke,bo to chyba wina czcionki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Zainstaluj czcionki z Windows, np. wg tej instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akoss Napisano Grudzień 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 No a czy to pomoze??Mi wydaje sie ze trzeba gdzies w configu zmienic typ czcionki, tylko ze ja w katalogu .wine nie posiadam configa;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Miałem ten sam problem. Rozwiązałem go tak: zainstalowałem czcionki z Windows, a później wpisałem komendę "winecfg" aby utworzyć .wine Teraz wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi