butek Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Co jest lepsze KDE czy gnome Jak zmienić gnome na KDE Zainsatlowane mam oba Linux wstaje w środowisku graficznym )deafult) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Co jest lepsze KDE czy gnome Jak zmienić gnome na KDE Zainsatlowane mam oba Linux wstaje w środowisku graficznym )deafult) Co jest lepsze? Ten temat byl juz poruszany na forum. Poszukaj troche. Osobiscie polecan GNOME, jak dla mnie jest szybsze niz KDE, mniej obciaza system. http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=2146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 Jak zmienić gnome na KDENa przyklad narzedziem switchdesk (man switchdesk). Mozesz tez to zmienic przed zalogowaniem sie na sesje, na ekranie powitalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2005 Co jest lepsze KDE czy gnome To zależy od danego usera. Każdy ma swój gust Jak zmienić gnome na KDE switchdesk gnome/kde Linux wstaje w środowisku graficznym )deafult) To nie wiesz, na czym teraz siedzisz :?: Czy tylko mi się wydaje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Hej Panowie, trochę wyrozumiałości w Nowy Roku. Kolega butek od pierwszego razu jak go zauważyłem na forum miał takie "dzikie" pytania To jest leń śmierdzący, który nie chce czytać i myśleć tylko czeka na gotowe, podane na tacy Oj, butek, butek zacznij Ty chłopie czytać chociaż ciut... Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavilion Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Domyślnym środowiskiem pracy jest u mnie GNOME. Czy ktoś wie w którum miejscu się przestawia na inne środowisko, tak aby było domyślne, np. KDE? Przegrzebałem już bodajże wszystkie opcje, ale może coś gdzieś pominąłem. Będę bardzo wdzięczny za podpowiedź. Serdecznie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Domyślnym środowiskiem pracy jest u mnie GNOME. Czy ktoś wie w którum miejscu się przestawia na inne środowisko, tak aby było domyślne, np. KDE? Przegrzebałem już bodajże wszystkie opcje, ale może coś gdzieś pominąłem. No tak to jeszcze chyba nie było. To, że ludziom nie chce się szukać to jeszcze można jakoś zrozumieć ale odpowiedz na to pytanie jest 2 razy w tym topicu. Nawet nie zadałeś sobie trudu żeby go przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavilion Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Zadałem sobie taki trud. Dziękuję jednak za odpowiedź, zawsze miło jak się ją uzyska. Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Hmm, pavilon zachowuje sie trochę jak jakiś bot do gadania na forum A co do pytania - odpowiedź jest prosta: XFCE 4.2 (na razie RC3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 KDE czy Gnome ja wybieram KDE od początku te KDE mi się spodobało. Mi sie bardzo podoba ale XFCE jest te super i polecam KDE i XFCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ush Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Ani Gnome - ani KDE XFCE rulezzzzz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi