DAREK WL. Napisano Grudzień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 Chce sciagnac sobie obrazy iso 4 þłyt fed core3 ale serwer ten kt ory wywołujemy klikajac 'download' na www.fedora.redhat.com jest bardzo chyba obciazony bo ciagle mam odpowiedz 421 zbyt wielu uzytkowników jest i spróbuj pózniej[po angielsku] Czy sa tez inne mniej obciazone serwery skad mogłbym pobrac 4 cd z obrazami iso CORE3? W tej chwili uzywam auroxa 10.0 i mam takie zapytanie do uzytkowników core3; Czy ten system zawiera: wine mplayer k3b Czy pliki mp3 sa odtwarzane bez koniecznosci sciagania specjalnych wtyczek do xmms? Czy jest odtwarzany format RTSP np tvfly ze strony neostrady? Bede wdzieczny za pomoc szczególnie w znalezieniu serwerów które nie wyswietla mi komunikatu ze sa przeciazone. kadu; 3548002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Grudzień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 o bosz... zobacz jak dluga jest lista mirrorow fedory! kur.. normalnie ze 3 strony beda! sciagaj i nie zadawaj glupich pytan a poza tym przeszukaj dobrze forum a (_napewno_ → na pewno) ORT znajdziesz bo byla o tym mowa juz paredziesiat razy!! w fc3 wszystko jest co potrzeba a do xmms'a trzeba dociagnac wtyczke do mn3 ale o tym tez bylo milion razy na tym forum!! zanim zapytasz to poczytaj! wrrr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Grudzień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 Czy sa tez inne mniej obciazone serwery skad mogłbym pobrac 4 cd z obrazami iso CORE3? Wybierz jakiś bliski serwer z tej listy. Czy ten system zawiera: wine mplayer k3b Czy pliki mp3 sa odtwarzane bez koniecznosci sciagania specjalnych wtyczek do xmms? Zawiera k3b. Wine można ściągnąć z tej strony, mplayera z tej, plugin mp3 do XMMSa jest tutaj, a do k3b tutaj. Czy jest odtwarzany format RTSP np tvfly ze strony neostrady? Tego niestety nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Grudzień 31, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2004 Dzieki Raven za porade. Moze ktos wie w jaki sposób uzyskac w (_linuxie_ → Linuksie) ORT efekt aby nacisniecieCAPSLOCK dawało dzwiek 'bip' tak jak pod windows? RO-X nie badz taki nerwowy, ty tez kiedys byłes zółtodziobem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2005 Czy jest odtwarzany format RTSP np tvfly ze strony neostrady?Jest, mozesz go odtworzyc np. przez RealPlayer'a. A MPlayer'a mozesz zainstalowac yum'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi