SeeM Posted July 18, 2021 Report Share Posted July 18, 2021 Jak się pewnie domyślacie, PHP 7.4 idzie w odstawkę. Macie jakieś rzeczy, które będą problematyczne na PHP 8? U mnie działa Nextcloud 21 (który będzie OK) oraz Dokuwiki, które nie jest jeszcze na 100% gotowe, ale sprawy dotyczą tylko wykrzaczającego się czasem formatowania oraz mnogości logowanych ostrzeżeń. Więc dla mnie jest spoko, bo wiki i tak prawie tylko ja używam. Jeszcze testuję jak się zachowają Podcast Generator oraz GitList. Dam znać co z tego wyjdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeeM Posted August 17, 2021 Author Report Share Posted August 17, 2021 Ben Cotton właśnie wysłał wszystkim wiadomość, że Fedora 35 Beta Freeze nastąpi 24 sierpnia. Wygląda na to, że DokuWiki zdąży na premierę - https://www.dokuwiki.org/changes . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeeM Posted September 29, 2021 Author Report Share Posted September 29, 2021 No i jest oficjalna beta Fedory 35. W przyszłym tygodniu mam urlop, więc poleci aktualizacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts