GuPerko Napisano Sierpień 18, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2021 Witam mam taki problem bo jak wpisuje airodump-ng wlan0 nie pokazuje mi adresów z przechwytywania Prosze o pomoc nizej zjd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 19, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2021 A jak jest ustawiony interfejs sieciowy w VirtualBox? NAT, Bridge, czy jeszcze coś innego? Narzędzia do analizy sieci lepiej sobie radzą, kiedy w tej sieci są, albo przynajmniej mają łatwy dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuPerko Napisano Sierpień 19, 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2021 Bridge adapter tplink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 19, 2021 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2021 A poza tym zwirtualizowany Kali widzi dostępne sieci wifi? Trochę zastanawia mnie komunikat wskazujący, że interfejs wlan1 nie jest podniesiony. Pokaż z Kalego wyniki poleceń (swoje IP możesz zamazać, jeżeli to tajne): ip a ip r l nmcli device wifi list (ważne jest tylko, czy pokazuje sieci - nieważne jakie) Jeżeli chcesz wyszukać hosty podłączone do twojej sieci, możesz też spróbować narzędzia nmap . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi