PeterJack Napisano Styczeń 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2005 hey, robie prezentaje do szkoły i sporo zrobiłem w windowsie we flashu ale sie zaczął walic i pomyślałem by to może zrobić w (_linuxie_ → Linuksie) ORT Jakie są dobre progsy do anmacji, prezentacji we flashu (i nie tylko we flashu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Wystarczyło pogooglować;] http://www.linuxsoft.cz/en/sw_detail.php?id_item=5375 spróbuj tego, ja sam zaraz ściągne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 widziałem to ,tylko nie mogłem znaleść niegdzie autoscriptu po konpilacji nie mogłem tego uruchomi aż otworzyłem jeden plik otpaliło się dość długo to trwało i wrażenia kipeskie , klikam prawym w listwie czasu i (_odrazu_ → od razu) ORT lista chowa sie dziwny ten progs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Kiedyś tym się interesowałem i Macromedia coś pisało że zastanawiają się nad aplikacjami dla platformy (_linuxowe_ → linuksowe) ORT... Ale było to dawno może ktoś inny wie coś wiencej,,,>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Danveld Nie wiem czy wypróbowałeś już f4l, ale to jest niestety b. wczesna wersja. Nawet nie beta. W zasadzie to sam interfejs, zaimplementowane są tylko (chyba?) najprostsze funkcje, brak możliwości zapisu/eksportu. Krótko mówiąc - trzeba jeszcze chyba dość długo poczekać, chociaż zapowiada się nieźle Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Peter15: Niestety brak programu do edycji flash'a to jeden z elementów wpływających imminus linuksa, tak jak brak AutoCAD'a, CorelDRAW'a itp. Pozostaje mieć nadzieję że rosnąca popularność tego systemu zmusi twórców softu do wydawania wersji pod linuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi