AndyAlien Napisano Styczeń 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2005 Witam System: zainstalowalem sobie FC3 z ftp://ftp.man.poznan.pl/pub/linux/fedora/...-i386-disc4.iso /* pisze tak bo nie wiem nawet jak sprawdzic wersje (_linuxa_ → Linuksa) ORT(jadra), a wam to moze cos powie, dopiero co zainstalowalem (_linuxa_ → Linuksa) ORT */ Sprzet: radiowa klawiatura z optyczna mysza podlaczone jednym odbiornikiem do USB model tego zestawu BTC 9001URF Objawy: kursor biega jak mu myszka pokaze, ale nie dziala zaden klawisz. znalazlem chwilowe rozwiazanie - mam myszke pod ps/2 ktora po podlaczeniu moge klikac, ale nie moge wskazywac bo nie ma walkow wiec musze to obslugiwac dwoma rekoma - ta na usb wskzuje a druga klikam no i nie jest to za wygodne Nie wiem dlaczego, ale podczas instalacji mignelo mi ze mysz zostala wykryta jako generic 3 button ps/2 czy cos podobnego Pytanie: Gdzie mozna zmienic ustawienia / wybrac odpowiednia mysz? (_wogole_ → w ogóle) ORT jak temu zaradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2005 pisze tak bo nie wiem nawet jak sprawdzic wersje (_linuxa_ → Linuksa) ORT(jadra), a wam to moze cos powie, dopiero co zainstalowalem (_linuxa_ → Linuksa) ORT uname -r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi