V12 Napisano Styczeń 2, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2023 Dzień Dobry, Życzę wszystkim dużo dobrego w nowym roku. Brak dźwięku na nowym monitorze LG. Sprawdzone na 2 kablach HDMI. Jak można temu zaradzić? Pozdrawian V12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 2, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2023 Cześć. Dziękuję i nawzajem. Mam wrażenie, że ta głośność na monitorze to wyjście słuchawkowe. Przynajmniej ikonka tak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V12 Napisano Styczeń 2, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2023 Cześć faktycznie symbol słuchawek jest zastanawiający. Moje menu ekranowe nie posiada źródła dźwięku do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V12 Napisano Styczeń 2, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2023 Po podłączeniu słuchawek do monitora dźwięk jest, ale cichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V12 Napisano Styczeń 2, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2023 Bardzo przepraszam, ale okazało się, ze Monitor ten LG 24MP60G-B nie ma głośników. Monitor otrzymałem jako prezent. Na spodniej stronie dolnej ramki są dość spore wycięcia po obu stronach, które zasugerowały mi obecność głośników. https://www.x-kom.pl/p/646532-monitor-led-24-lg-24mp60g-b.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 3, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2023 Jeżeil zależy Ci na dobrym dżwięku, polecam jakiś tani interfejs na USB. Może być Scarlet 2i2, albo Presonus USB96. Ten pierwszy lepiej się spisuje przy nagrywaniu dźwięku, a drugi ma więcej mocy dla słuchawek. Niektóre wymagają trochę więcej soczku, żeby grały. Oczywiście dągiel bluetooth i jakiś mały głośniczek dadzą radę co bieżącego słuchania podkastów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi