lis Napisano Luty 14, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2023 cześć ostatnio jak miałem minta to jednego pendriva mi zablokowało w usb... czy fedora ma problem z usb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Luty 15, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2023 Co to znaczy zablokowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Luty 15, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2023 usb niewidziało pendriva... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kałakoł Napisano Luty 15, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2023 Ja używałem 15 penów i z żadnym nie było problemów . Zdarzyło się, że jeden skończył żywot i wtedy był niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Luty 15, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2023 7 godzin temu, lis napisał: usb niewidziało pendriva... To raczej przypadek, jak każde urządzenie, może się zepsuć i mint nie ma z tym nic wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Luty 15, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2023 ja obstawiałem, że się fizycznie zablokował i po przeładowaniu na Windows odpuściło, jak w filmach o duchach i egzorcyzmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi