SeeM Napisano Luty 19, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2023 Cześć. Nie wiem, kto tutaj jeszcze grywa dla punktów, ale dla przykładu. Niedawno prawie pobiłem życiówkę w Race the Sun. Dwa miliony miałem tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 19, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2023 A dzisiaj odgrzebałem xgalaxy i taki oto wynik bez hyperdrive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 25, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2023 Żeby nie było - 2 miliony też potrafię zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 26, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2023 Dzisiaj też ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 27, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2023 Zabrakło 100 tysięcy do życiówki. Nie dojechałem do znaczniku przyspieszenia pomiędzy poziomami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 7, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2023 3 miliony pękło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 18, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2023 Wracam do klasyki. Saper z gnome-games ma przypadłość wielu klonów, które stawiają miny w niesprecyzowanych miejscach. Czasami zdarza się sytuacja, kiedy jedno z dwóch sąsiadujących pól może być zaminowane, ale nie da się określić, które. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi