lis Napisano Luty 27, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2023 cześć co ile sie isntaluje świerzą fedore bo windowsa mozna co 3 lata nawet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 28, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2023 Ja tak średnio co nigdy. Miałem kiedyś służbowego laptopa, którego aktualizowałem na bieżąco od Fedory 32 do fedory 37. Oczywiście podczas aktualizacji można coś tam zepsuć, ale z czasem nabiera się wprawy i idzie to sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpe Napisano Luty 28, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2023 czytając Twojego posta uświadomiłem sobie, ze nigdy nie przeinstalowuje systemu na swoich laptopach Fedora żyje tyle ile sprzęt, po kupnie instaluję, regularny update i zapominam, rekord to 6 lat, 4 u mnie i 2 u młodego, padła razem z płytą główną po zalaniu po zmianie sprzętu zachowuję też katalog domowy więc mam ciągłość od ok. 20 lat, własnie sprawdziłem, że w ~/Pictures mam plik z 2003 roku, maile w Thunderbirdzie od 2008 więc system całkiem stabilny i przewidywalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creator Napisano Maj 19, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2023 Dodam tylko, że windowsa też można trzymać bezproblemowo (bez reinstalacji), a w obecnych czasach to nawet przenosić pomiędzy kolejnymi maszynami. Klucz to higiena używania. Rozwaga plus vm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi