Black8eauty Napisano Grudzień 17, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2023 Nie umiem rozwiązać problemu z paskami na odtwarzaczu na YT na moim głównym laptopie ThinkPad T440. Na drugim laptopie z Fedorą X220 Tablet nie mam tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Grudzień 17, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2023 A spróbuj uruchomić Chroma tak: google-chrome --disable-gpu-driver-bug-workarounds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black8eauty Napisano Grudzień 18, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2023 nic to nie zmieniło ale jest błąd Vulcana (??) $ google-chrome --disable-gpu-driver-bug-workarounds MESA-INTEL: warning: Haswell Vulkan support is incomplete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Grudzień 18, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2023 A tak się dzieje tylko na Google Chrome, czy na Firefoksie również? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black8eauty Napisano Grudzień 18, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2023 To samo na Firefox, Operze i na Vivaldim. Nawet na Chromium. Reszty przeglądarek nie używałem. Problem chyba jest w laptopie a dokładnie w układzie graficznym zintegrowanym, ale nie wiem jak to naprawić. Sprawdzałem Manjaro, Arch, Debian i jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black8eauty Napisano Grudzień 20, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2023 Temat rozwiązany. Przesiadka na czystego Debiana zrobiona - powrót do tego systemu od wersji 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi