damian.1923 Napisano Marzec 30 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 30 cześć, czy wie ktoś może jak naprawić dźwięk w grach? wine32, starsze gry jak Farcry2, dźwięk zapętla się na jakimś fragmencie w nieskończoność, próbowałem instalować wszytko co możliwe w Winetricks, podobnie różne wersje Wine (aktualnie wersja 9 ale w poprzednich było tak samo), inxi -A Audio: Device-1: Intel Tiger Lake-LP Smart Sound Audio driver: snd_hda_intel Sound Server-1: ALSA v: k5.15.0-101-generic running: yes Sound Server-2: PulseAudio v: 15.99.1 running: yes Sound Server-3: PipeWire v: 0.3.48 running: yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Marzec 31 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31 A co masz wybrane w winecfg w ustawieniach dzwieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.1923 Napisano Kwiecień 2 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2 W dniu 31.03.2024 o 19:28, SeeM napisał: A co masz wybrane w winecfg w ustawieniach dzwieku? dzięki za odp. próbowałem alsa, pulseaudio, nawet instalowałem alsaoss i jack, w końcu udało się dojść do rozwiązania, nowe czyste Wine 9 i gry śmigają aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi