ADAM00 Napisano Czerwiec 25 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25 Witam. Posiadam Fedore -37 i troche ostanio pokombinowełem instalujac srodowiska graficzne np. LXDE, Cinnamon, Openbox, Plazma (11). Usuwam ale nie ma rezultatu " sudo dnf remove LXDE" Ktoś podpowie co i jak ? Chciałbym wrócić do stanu ze tak powiem "fabrycznego" FEDORY -v37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Czerwiec 26 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26 Można podejść na dwa sposoby. dnf remove '*xfce*' albo drugi dnf history Poszukaj numeru transakcji, w którym instalowałeś xfce i ją cofnij dnf history undo jakisnumer Nic nie gwarantuje pełnego powodzenia, ponieważ razem z tymi wszystkimi aplikacjami instaluje się mnóstwo zależności. Ale z grubsza będzie wszystko odinstalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAM00 Napisano Lipiec 7 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 7 Ok dzięki. Fedora to magia wpisałem sudo dnf history i mam podglad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi