lis Napisano Luty 15 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15 cześć co sie robi na fedorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jonshu Napisano Luty 15 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15 to co w każdym Linuksie, można się np. uczyć pisania skryptów w Bashu, żeby nie spędzić czasu na głupoty pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prymula Napisano Luty 15 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15 Fedora jest lepsza niż krzyżówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept Napisano Poniedziałek at 18:46 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek at 18:46 Ja robię zakupy w hurtowni, przegrywam dane, tworzę dokumenty, obsługuje aplikacje wspomagające pracę w firmie, odbieram pocztę, wykonuje prace zdalne na innych komputerach, gram w gry z Gog, Steam, Prime, Epic, a także oglądam filmy itd. Największy problem jaki mam z linuksem, to brak sensownego oprogramowania do testowania dysków, oraz brak wsparcia dla aplikacji obsługujących drukarki fiskalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Wtorek at 11:20 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wtorek at 11:20 A skąd brać filmy kupować, czy na abonament jakiś ? (mam jeszcze windowsa tak pytam ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi